Kom igång snabbt
med en designmall

En färdig designmall är det bästa valet om du snabbt vill komma igång med en ny webbsida eller om du har en begränsad budget. Mallarna är strategiskt designade och du styr själv över innehållet. De är anpassningsbara och alltid anpassade för alla enheter.

Det här ingår alltid

När du köper en designmall är den alltid anpassad efter både dator, mobil och surfplatta. Du kan välja bland färdiga teman och typsnitt och har alltid 14 dagars fri support efter att din nya hemsida är lanserad.

Responsiv design

Designmallarna är designade och framtagna för att fungera lika bra oavsett om man tittar via dator, surfplatta eller mobil.

Teman och typsnitt

Är det inte läge ännu för en grafisk profil? Då kan du välja från ett bibliotek av färdiga färgkombinationer och typsnitt.

14 dagars fri support

Efter lansering har du alltid 14 dagars fri support ifall du stöter på patrull. Under den här tiden är det fritt fram för supportärenden.

Hur kan en mall se ut?

Så här fungerar det

När du köper en mall börjar vi alltid med att stämma av behovet och vilken stil du vill ha. Därefter får du tillgång till interaktiva verktyg för att skapa ditt innehåll. När du känner dig klar kommer vi tillsammans att kort gå igenom innehållet och har möjlighet att ställa eventuella frågor. Sist men inte minst implementerar vi allt på din domän och lanseringen är klar!

01.

Välj en mall

När du bestämt dig för att skaffa en webbsida är det första steget att bestämma vilken stil du vill ha på din webbsida.

02.

Skriv ditt innehåll

I steg 2 får du tillgång till interaktiva verktyg för att skriva ditt innehåll. Du väljer också ut dina bilder i det här steget.

03.

Skicka in

När du är redo skickar du in underlaget och efter det har vi en kort avstämning för att kunna ställa eventuella följdfrågor.

04

Lansering

Sist ut bygger jag upp sidan åt dig på din domän och inom loppet av ett par timmar har du en färdig webbplats redo!

Välj bland olika teman och typsnitt

Behöver du hjälp med färger och typsnitt? Då hjälper jag dig gärna med att ta fram en grafisk profil (från 3 000 kr exkl. moms). Du kan också välja färdiga teman och typsnitt från mitt egna bibliotek, kostnadsfritt såklart.

Kom igång med en designmall!

Har du frågor och funderingar eller vill du veta hur en mall kan se ut för din verksamhet? Hör av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte.