Strategisk design
som ger resultat

I den här tjänsten får du hjälp med att strategiskt planera din webbsida från grunden. Vi utgår från strategiskt uppsatta mål och tar fram en unik design utifrån dig och dina behov och du får tillgång till interaktiva prototyper.

Såhär går det till

När vi tar fram en strategiskt utformad webbsida gör vi det i olika steg för att tydligt förstå behovet, kommunikationen och hur din webbsida ska ge önskad effekt för att komplettera din verksamhets övergripande affärsmål.

Behovsanalys

Först tittar vi på vad du behöver för att förstå behovet. Vi kikar också på syfte och mål. Det ger mig en bild av dig, din verksamhet och omfattningen av projektet.

Contentplan

I det här steget hjälper jag dig ta fram en plan för innehållet som du får korrekturläsa. Det här blir en grov skiss av hur vi kommer att disponera innehållet på webbsidan.

Designförslag

Med texterna som underlag, och utifrån behovsanalysen i första steget, tar jag fram ett designförslag som du får titta på. Förslaget kommer vi att arbeta med tills dess att vi har en godkänd design.

Lansering

När designen är godkänd och klar implementeras allt på din domän. Innan vi lanserar helt ser vi till att testa webbsidan och dess funktioner så att den fungerar som vi tänkt.

Hur kan en strategisk webb se ut?

Behöver du kanske bara en uppdaterad design?

Då kan jag hjälpa dig med en ny webbsida kring det innehåll som du redan har. Det är en smidig tjänst om du inte vill välja en mall eller bygga något helt nytt. Hör gärna av dig om du är intresserad då den här tjänsten skräddarsys efter det enskilda behovet.

Ska vi höras?

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar eller är nyfiken på hur ett eventuellt samarbete skulle kunna se ut. Är du osäker på vilken tjänst som passar dig bäst kan du använda det här formuläret istället så återkommer jag till dig med lite tankar och idéer.