Hej! Det är jag som är

Tobias Thorn

Mitt hjärta klappar för att skapa digitala lösningar som hjälper ditt företag att lyckas. Oavsett om du väljer en designmall eller den strategiska vägen, så är det mitt jobb att stärka din digitala närvaro som i ett stöd för att du ska nå dina mål.

De här sakerna är jag riktigt bra på!

Varför ska vi arbeta ihop?

Att bara göra för görandets skull vet vi alla att det sällan leder till något bra. Därför går jag alltid in i varje projekt med en strategisk synvinkel och tydliga mål. Jag tror på ett ömsesidigt åtagande genom hela processen – din tid är lika värdefull som min, och tillsammans skapar vi det bästa resultatet. Min nyfikenhet driver mig att förespråka strategiskt arbete, vilket inte bara skapar värde för besökaren utan också ger resultat för verksamheten.

En inblick i min vardag

Ja, vad gör jag egentligen på dagarna? Jo,  som egenföretagare arbetar jag mestadels hemifrån, jag gillar att odla det som odlas kan och jag är (snart) utbildad sommelier. När jag inte är på hemmaplan strosas jag helst runt i favoritstaden Köpenhamn. 

Ta del av mitt nätverk

Arbetar du med mig får du tillgång till massor av härliga företagare som jag connectat och krokat arm med. Och det bästa av allt är att när du och jag arbetar tillsammans blir du en del av mitt nätverk. Och förhoppningsvis kan vi fortsätta vårt samarbete – kanske som kollegor i andra projekt eller som konsulter till varandra i våra egna uppdrag?

Det var lite om mig - nu är det din tur!

Vem är du och hur kan jag hjälpa dig och ditt företag? Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar eller är nyfiken på hur ett eventuellt samarbete skulle kunna se ut.