Kickstarta din webb med en professionell
designmall

Med en designmall får du en komplett och modern webbsida på ett snabbt, smidigt och enkelt sätt. De är anpassningsbara och alltid anpassade för alla enheter.

Ingen kod, inget krångel

Din webbsida byggs i WordPress, världens ledande plattform för webbutveckling. Tillsammans med Elementor, en av världens mest använda site builders med över 16 miljoner aktiva installationer, får du verktyg som ger dig total kontroll över din webbplats.

Såhär enkelt är det

Din webbsida tar form i fyra övergripande steg och det är i dessa etapper som jag kan säkerställa en ordentlig leverans till dig. Under rätt förutsättningar kan din webbplats vara uppe inom loppet av ett par dagar!

Välj stil

Det finns olika stilar att välja på – välj en som passar dig och som lirar med din stil.

Innehåll

Du får tillgång till interaktiva verktyg och stöttning för att skriva ditt innehåll.

Inlämning

Ditt innehåll skickar du tillbaka till mig, därefter har vi en kort avstämning för eventuella frågor.

Lansering

Sista steget är att bygga upp webbsidan. Inom ett par timmar är din nya webb lanserad!

Såhär kan en designmall se ut

Smidigt och enkelt

Den grundläggande idén med designmallar att du ska komma igång snabbt utan onödiga steg och överdådiga beslut. En designmall är heller inget som är statiskt – se det som en utgångspunkt i något du och din verksamhet kan växa i.

Fler sjyssta fördelar:

Designmall

Färdiga designmallar som du själv fyller på med innehåll. Anpassningsbara, responsiva och moderna.

15 000 kr

Vill du ha tips, trix och spaningar?

Då tycker jag du ska registrera dig för mitt nyhetsbrev! Några gånger om året skickat jag ut tips och trix kopplat till webb, design och kommunikation – och en och annan freebie!

Hör av dig så sätter vi igång!

Hör av dig till mig så ser vi till att boka in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kan kika på vilket behov du har och hur vi kan anpassa en mall på bästa sätt för dig!